Вести

Платформа "Чувам те"

Поштовани родитељи и ђаци, Под покровитељством Владе Републике Србије и Кабинета председнице Владе, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја, марта 2021.године почела је са радом Национална платформа ,,Чувам те“, као прва таква платформа за превенцију и заштиту од насиља у школама у Републици Србији.

Детаљније

Посета будућих првака

У сарадњи са ПУ Уб и васпитачицом Јеленом Милутиновић , нашу школу посетили су будући прваци матичне школе и издвојених одељења.

Детаљније

Еко дан 2021.

Поводом Светског дана заштите животне средине, у нашој школи реализована је 5. јуна акција под слоганом „ Чувајмо природу“.

Детаљније

Дуално образовање

Будући да се ближимо упису ученика у први разред средњих школа и да је ово период када ученици доносе одлуке који ће профил уписати, у наставку текста се налази банер о дуалном образовању како би се ученици на време информисали о дуалним образовним профилима и бенефитима који они са собом носе.

Детаљније

ПРЕГЛЕД СРЕДЊИХ ШКОЛА ЗА НАШЕ ОСМАКЕ

Драги осмаци, Пред Вама се налазе брошуре и информатори средњих школа ван убске општине које наши ученици често бирају као своје будуће професионално опредељење.

Детаљније

Ускршња радионица

Ученици нижих разреда ОШ у Радљеву и издвојених одељења у Бргулама и Каленићу су заједно са својим учитељицама на часовима ликовне културе правили декорацију поводом најсрећнијег хришћанског празника, Ускрса.

Детаљније