formatedPage25

Упис у први разред

Упис у први разред

Услов за упис у први разред школске 2021/2022. године испуњавају деца рођена од 1. марта 2014. године до 1. марта 2015. године.

Поштовани родитељи/законски заступници,

на основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије обавештавамо Вас о следећем:

  • Од 15.03.2021. године биће Вам омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у одређену школу (нашу школу) преко Портала еУправа.
  • Услуга се зове Исказивање интересовања за упис у основну школу.
  • На тај начин родитељи/законски заступници будућих првака остварују комуникацију са школом у коју ће касније бити уписано њихово дете (школе евидентирају заинтересованост родитеља/законских заступника за упис детета у нашу школу). Напомена: Уколико родитељ/законски заступник не искаже на овај начин заинтересованост, не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе.
  • Родитељима/законским заступницима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификација (обавештење) о датуму уписа у основну школу (након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја).
  • На Порталу еУправа биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање (омогући ће родитељима/законским заступницима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу, а након уписа, истог дана, педагошко-психолошка служба вршиће тестирање детета).

 

Ко не буде могао да искаже интересовање за упис у нашу школу путем Портала еУправа, може то да уради путем телефона на број 0628032199, сваким радним даном од 8 до 13 часова.

Поштовани родитељи/законски заступници деце, наших будућих ученика, поступите на један од горе наведених начина.

С поштовањем,

Директор школе

Светлана Максимовић