Вести

Распоред наставе на даљину

Одлуком Владе Републике Србије привремено се обуставља непосредни васпитно-образовни рад у школама. Министарство просвете, науке и технолошког развоја припремило је план за остваривање васпитно-образовног рада учењем на даљину.

Детаљније

Обустава наставе због увођења ванредносг стања

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу вечерас 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.

Детаљније

Препоруке ради спречавања ширења инфекције

Препоруке Министрства просвете, науке и технолошког развоја ради спречавања ширења инфекције

Детаљније

Приредба поводом новогодишњих празника

У четвртак, 26. децембра 2019. године, ученици млађих разреда, заједно са учитељицама Марином Ђурђевић, Живаном Ранковић, Јеленом Михаиловић, Слободанком Јовановић и наставницом енглеског језика Мином Матовић Ђокић, представили су родитељима, наставном особљу, помоћним радницима и заинтересованим мештанима своје рукотворине на традиционалном новогодишњем сајму а, такође су их забавили игром, песмом и представом „Нова година“.

Детаљније

Представа "Муке са ирвасима"

Поводом обележавања Нове године, у среду, 25. децембра 2019. године, у школи је организована представа „ Муке са ирвасима“ у извођењу глумаца позоришта „ Раша Плаовић“ Уб.

Детаљније

Недеља руског дечијег филма

У оквиру дечије недеље и недеље руског и православног филма ученици наше школе имали су прилку да се упознају са руском кинематографијом.

Детаљније