Упис ученика у први разред

Упис ученика у први разред

Услов за упис ученика у први разред испуњавају деца рођена од 1. марта 2013. године до 1. марта 2014. године.

Поштовани родитељи/законски заступници,

на основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије обавештавамо Вас о следећем:

  • Од 1. 4.2020. године биће Вам омогућено да електронским путем искажете интересовање за упис детета у одређену школу (нашу школу) преко Портала еУправа.
  • Услуга се зове Исказивање интересовања за упис у основну школу.
  • На тај начин родитељи/законски заступници будућих првака остварују комуникацију са школом у коју ће касније бити уписано њихово дете (школе евидентирају заинтересованост родитеља/законских заступника за упис детета у нашу школу). Напомена:  Уколико родитељ/законски заступник не искаже на овај начин заинтересованост, не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе.
  • Родитељима/законским заступницима који су преко ове услуге исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификација (обавештење) о датуму уписа у основну школу (након дефинисања уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја).
  • На Порталу еУправа биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање (омогући ће родитељима/законским заступницима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу, а након уписа, истог дана, педагошко-психолошка служба вршиће тестирање детета)

Ко не буде могао да искаже интересовање за упис у нашу школу путем Портала еУправа,  може то да уради путем  телефона на број  0628032199, сваким радним даном од 8 до 13 часова.

Поштовани родитељи/законски заступници деце, наших будућих ученика, поступите на један од горе наведених начина.

С поштовањем,

Директор школе

Светлана Максимовић