Приредба поводом новогодишњих празника

Приредба поводом новогодишњих празника

У четвртак, 26. децембра 2019. године, ученици млађих разреда, заједно са учитељицама Марином Ђурђевић, Живаном Ранковић, Јеленом Михаиловић, Слободанком Јовановић и наставницом енглеског језика Мином Матовић Ђокић, представили су родитељима, наставном особљу, помоћним радницима и заинтересованим мештанима своје рукотворине на традиционалном новогодишњем сајму а, такође су их забавили игром, песмом и представом „Нова година“.
У четвртак, 26. децембра 2019. године, ученици млађих разреда, заједно са учитељицама Марином Ђурђевић, Живаном Ранковић, Јеленом Михаиловић, Слободанком Јовановић и наставницом енглеског језика Мином Матовић Ђокић, представили су родитељима, наставном особљу, помоћним радницима и заинтересованим мештанима своје рукотворине на традиционалном новогодишњем сајму а, такође су их забавили игром, песмом и представом „Нова година“. Циљ је постигнут помоћу остваривања низа предвиђених задатака.

Приредба је успешно реализована кроз низ активности спроведених на часовима српског и енглеског језика, часовима ликовне и музичке културе и ваннаставних активности (драмско-рецитаторска секција):

  • Припрема сценског простора и маски (осликавање и израда);
  • Израда новогодишњих честитки и разноврсних украса и декорација за сајам продајног карактера;
  • Организовање и увежбавање свечане представе („Нова година“).
Свака активност је пропраћена великом пажњом и одличним коментарима. Родитељи су уживали колико и ученици и несебично су делили аплаузе и сликали и снимали учеснике приредбе. Посећеност је била изузетна а од новца који је прикупљен настављено је опремање и украшавање школе новогодишњом декорацијом али већи део је искоришћен у хуманитарне сврхе. Цео догађај је пропратио и камерман радио телевизије City са Уба.

Новогодишњим програмом и сајмом, ученици и учитељице испратили су стару годину и показали да су спремни да наставе са добрим учењем и организацијом у Новој години.

За крај, колектив О.Ш. „Душан Даниловић“ Радљево жели свима срећне новогодишње и божићне празнике!