Представа "Муке са ирвасима"

Представа "Муке са ирвасима"

Поводом обележавања Нове године, у среду, 25. децембра 2019. године, у школи је организована представа „ Муке са ирвасима“ у извођењу глумаца позоришта „ Раша Плаовић“ Уб.
Поводом обележавања Нове године, у среду, 25. децембра 2019. године, у школи је организована представа „ Муке са ирвасима“ у извођењу глумаца позоришта „ Раша Плаовић“ Уб. Представу су гледали ученици матичне школе као и ученици ИО Каленић, Шарбане и Бргуле са учитељицама, наставници као и деца радника школе.

У сали за физичко васпитање, где је одржана представа, одјекивали су само смех и новогодишње песме како ученика тако и наставног особља. Сви заједно смо се дивно забавили.

На крају представе, Деда Мраз је поделио новогодишње пакетиће деци запослених у школи, а обрадовао је и децу из социјално угрожених породица пакетима које је обезбедила хуманитарна организација АДРА, на чему смо им неизмерно захвални.

Најмлађи, деца запослених, су, такође, уживали у представи и са задовољством се сликали са Деда Мразом, а за памћење и сећање остају осмеси свих присутних као и приложене фотографије.